kennemerduinen
amst
extra-terrasse-d-en-haut-2016

Bloemendaal aan Zee
Bloemendaal aan Zee en Overveen zijn pittoreske plaatsjes aan de Noordzeekust, vlakbij Zandvoort en Haarlem, waar je een heerlijke vakantie kunt hebben. Elk seizoen heeft hier zijn eigen karakter en maakt een verblijf in elk jaargetijde zeer aantrekkelijk. Bloemendaal aan Zee is omringd door de prachtige en een zeer uitgestrekte natuur. Het strand is 4.5 km lang, ideaal voor lange strandwandelingen! Uw appartement kan als uitgangspunt dienen voor diverse activiteiten in de omgeving.

Enige mogelijkheden willen wij graag noemen:
Duinen, bossen, prachtige fiets- wandelpaden, winkels, supermarkten, restaurants, de vele strandclubs; Bloemendaal en Overveen hebben het allemaal! Deze twee dorpen hebben een gunstige ligging ten opzichte van de appartementen Poort van Bloemendaal en zijn bereikbaar in enkele minuten. In Overveen bevindt zich ook een treinstation.  

Houd er rekening mee dat ons Poort Beach Hotel direct aan het strand ligt: tijdens het (hoog)seizoen worden er verschillende muziek evenementen georganiseerd en zijn er bouwwerkzaamheden van stranttenten die voor geluidsoverlast kunnen zorgen.

Nationaal natuurpark De Kennemerduinen
De achtertuin van de hotelappartementen Poort van  Bloemendaal is het Nationaal Natuurpark De Kennemerduinen.  Een ongerepte duinenvallei met historische landgoederen. Het gebied bestaat uit meer dan 3800 hectare waar bijzondere en zeldzame flora en fauna aanwezig is. U kunt daar heerlijk wandelen en fietsen via diverse routes dwars door de duinen heen, genietend van prachtige natuur. Ook kunt u in zuidelijke richting fietsen, achter de duinen langs, naar Noordwijk aan Zee.

Zandvoort
Deze badplaats ligt in het verlengde van Bloemendaal aan Zee, op 3.5km afstand en is meer dan strand alleen. Een sfeervolle oude plaats met talloze restaurants, bars en boetiekjes. Wat dacht u van een compleet avondje uit in Holland Casino? Tevens kunt u hier ook terecht voor supermarkten en het treinstation.

Haarlem
Dit is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland en kenmerkt zich door zijn historie, de grote diversiteit aan winkels en de wirwar van straatjes, grachten en hofjes. En natuurlijk als dé bloemenstad van Nederland. Wilt u in Haarlem de Bourgondische levensstijl proeven en ervaren? Ga dan naar een van de toprestaurants of een van de gezellige eetcafés en sluit af in een donkerbruine kroeg. Haarlem is binnen 10 minuten te bereiken met de auto (8km).

Amsterdam
De hoofdstad van Nederland ligt op 27 kilometer afstand, met zijn vele mogelijkheden om uit te gaan, te winkelen en het bezoeken van de diverse attracties. Rondvaartboot door de grachtengordels, bezoek aan het Van Gogh museum, Rijksmuseum en het Anne Frankhuis.

VVV Zandvoort kan u nog veel meer informatie geven over alle mogelijkheden die er in de omgeving zijn.